dimarts, 3 de setembre de 2013

L'Onze de setembre, encerclem el Trueta! - Xarxa pels Drets Socials

El proper 11 de setembre, una cadena humana formada per centenars de milers de persones recorrerà Catalunya, part de la Catalunya Nord i el País Valencià per reclamar la independència del nostre país. Des de la Xarxa pels Drets Socials saludem una iniciativa que vol mobilitzar des de la societat civil tantes persones per assolir un objectiu com és la llibertat d’un poble que des de fa 300 anys no ha pogut decidir el seu futur polític com a tal.

Per la Xarxa pels Drets Socials, però, per assolir aquesta llibertat cal que també reivindiquem un model de societat just, sense desigualtats, on les prioritats no siguin rescatar bancs sinó mantenir els drets socials i laborals de les persones. Un model que s’allunyi de l’especulació, de les retallades i que aposti per una economia cooperativa i uns serveis públics potents en àmbits com el de l’educació, la sanitat o els serveis socials. Un model, en definitiva, que sincronitzi la llibertat nacional amb la justícia social. Una fórmula que, com bé sabem, amb el capitalisme actual és simplement impossible d’assolir.

És per això que des de la Xarxa pels Drets Socials organitzarem una cadena humana el mateix 11 de setembre a les 17.14h que envoltarà l’Hospital Josep Trueta de Girona com a símbol dels serveis públics a les comarques gironines. L’acció, que estarà coordinada amb la resta de Cadena que hi haurà aquell dia, vol ser una reivindicació perquè aprofitem aquest futur de llibertat política per construir la societat justa, democràtica i sense desigualtats que el poble català es mereix.

Per apuntar-vos feu clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada